2010. szeptember 15., szerda

Workaholic lettem enn...

Mit mondjak ? hol kezdjem ? kezdem a kozepen.
Volt egy csodas szulinapom am ult heten, mondjuk ugy, hogy olyan igazi jo szulinap volt. akiket meghivtam majdnem mindenki eljott, a fonokek tunderek voltak es szereztek nekem tortat, az emberek tunemenyes ajandekokat vettek nekem, foleg a fiuk ( hadd ne mondjam mennyire szexualisat), es a buli is jol sikerult a vacsi utan. termeszetesen hianyoztak a regi baratok, akikkel ugyan mas lett volna, de nem akarok most erre gondolni.
Updatekent aki nem tudja: egy libanoni etteremben dolgozom Annaval, heti 6 napot, 6 orat mint alkohol promoter. Vodkat, sort es bort reklamozunik egy forma 1 es szimulatorral, ha isznak vezethetik a gepet, es versenyezhetnek a szingapur palyan.
Rengeteg uzletember a kliensunk az etteremben, igy egesz jo kis human befektetesnek tunik a dolog, bar ha ontenek a garatra, nem elvezetes mindent 40szer elismetelni, es fiyelmeztetni oket arra, hogy ne torjek el a kormanyt vagy epp az egesz ulest fel ne dontesek :)
A suli campusa nagyon modern, bar az internettel akadnak meg bajaim. olyan lassu, hogy mucsrocsogen otthon jobb a net, mint a neves sulink konyvtaraban.
Igen Corvinus, kicsit visszasirlak.
Az asszisztens manager aki az etteremlancunk masik barjaban foglalatoskodik ismer minden szorakozohelyet, es annak tulajait, igy nem kevesszer sikerult mar ingyenesen , VIPkent bemennunk helyekre, termeszetesen egesz estes ingyen alkohollal megspekelve a dolog :) Eleg jo fej a srac, nem tudom, ez meddig tart meg, mindenesetre most Kanaan van.
A konyhaban mindig ingyen eszunk, es a barban barmilyen koktelt ingyen keverhetunk, aminek eredmenye foleg az, hogy az elhizas es az alkoholista eletmod veszesen fenyeget mostanaban.
A tanulasra mint gondoltam nem jut annyi ido, sem a konditeremre amit nagyon csak hianyolok.
Az emberek nagyon aranyosak itt. mindenki segitokesz, es ugy tunik van ideje arra hogy 10 percig is akar utikalauzoljon.
Szeptember vegen megyunk Balira, amit mar alig varok, mert szingaban nem sikerult meg napozni mennem, kozrohely szamba megy, hogy itt vagyok az egyenlitonel, es nem barnultam meg semmit.
A legkondis epuletek engem is bekebeleztek, es lassan mar csak a lenyugvo napot latom, amikor epp egy kliensnek magyarazom az italakciokat a munkahelyemen.
A suli a munka a partizas mellett persze aludni is marad ido, viszont az internet es en mar nem vagyunk olyan jo baratok mostansag.
Mivel otthon nincs net, a suliban pedig oltari lassu, mindossze ketszer sikerult skypolnom anyaval, habar mar tobb mint egy honapja itt vagyok, es ugy tunik ez a kozeljovoben nem nagyobn javul majd.
Az elet itt is szep, nem olyan mint otthon, ciganyoktol, es problemas emberektol mentes.
Az emberek jomoduak, mindenkinek van kocsija es haza aki kemenyen dolgozik, van munkaja, es nem kell foznie mert rettenetesen olcso egy tal etel itt.
Peldaul egy csirke rizzsel 500 ft, jobb helyeken 700, de finom, es laktato is.
Igaz hogy egy honap utan mar unom, es nincs hozza kedvem, de anyagilag nem kis sporolas a boltba jarkalas helyett.
A gyumolcs a boltban, a tej es a nyers dolgok mint pl salata paradicsom nem olcso, igy nem eri meg fozni vagy epp salatat csinalni.
A viz ihato, bar en facsart gyumolcsleveket es asvanyvizet iszom.
A metro nagyon draga, a kulfoldi diakok nem kapnak kedvezmenyt, igy hetente 4000-6000 ftbe kerul, hogy utazgatom a varoson belul,ami kb 4szerese az otthoni araknak. szal igen, visszarhatnam a bkv-t , de azert megsem :))
most mennem kell. mar megint kesesben vagyok, az ido folyik itt a kezembol.
Nagyon hianyoztok, hianyzik a magyar kaja, a turo rudi es budapest is, de most egyelore azon dolgozom, hogy itt legyen gyakorlatom, illetve meg ausztralia is szoba johet.
Irjatok magatokrol kerlek, es sorry ha nem irok vissza, de nagyon lassu a net, es itt mindenkivel gyorsabb es gazdasagosabb kommunikalnom.
szeretlek benneteket es kitartas otthon.
csokk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése